top of page

Skreosen Foto 

Apple of My Eye sælger strikkeopskrifter og strikkekit. Jeg er igang med at strikke et af de skønne outfit - Svea Outfit som består af ....

Du kan på denne landingpage finde nogle af mine skønne billeder, som jeg vil tage over de 4-6 uger mens jeg strikke outfittet.

Du kan vælge at strikke sammen med mig, i øjeblikket kan du få en rabatkode på strikkekit eller på opskriften.

er en online butik, der sælger digitale strikkeopskrifter til børn i tidens modetrend. En strikket gave er i virkeligheden lavet med det vigtigste vi har - nemlig vores tid. Den er helt unik, da alle har et specielt strikkeudtryk.

Når man strikker er det ofte til en person, man har særligt kær. Idet det giver dig mulighed for at lave noget helt unikt til dem du holder af.

 

Strik er smart, og det handler ikke kun om, at vi har brug for holdbare materialer, det handler også om glæden ved at være kreativ og skabe noget unikt. Apple of My Eye ønsker at viderefører traditioner og skaber noget der går på tværs af generationer. Apple of My Eye kan ikke lade være, idet vores passion er at udvikle og skabe noget smukt.​​ 

 

Vores strikkeopskrifter opbygget er nemme at bruge og vi altid til gerne hjælpe dig.

Vores passion har drevet os fra begyndelsen og fortsætter med at drive os ind i fremtiden. Tjek vores butik og specialtilbud og kontakt os med spørgsmål eller forslag.

IMG_6542.HEIC
IMG_7884.HEIC
IMG_2329.jpeg
bottom of page