top of page

Webshop  Policy

Customer Care

For os handler det om, at du som kunde får en rigtig god service og en inspirerende oplevelse, når du besøger vores webshops. Hvis der er områder, du ikke kan finde eller der er spørgsmål til en opskrift, er du altid velkommen til at kontakte os og vi vil gøre vores bedste til at besvare dit spørgsmål. Hvis vi ikke lever op til god service og en inspirerende oplevelse, når du handler på vores webshop, vil vi være meget glade om du vil kontakte os.

Privacy & Safety

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere strikkeopskriften til dig. Når du handler hos os registrerer vi følgende oplysninger:

 

Navn,

Telefonnummer,

e-mail.

Personoplysningerne registreres hos Apple Of My Eye ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Du har altid ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, kan du altid få dem rettet. Hvis du ønsker at vi sletter dine persondata, hvis dine date ikke er nødvendige for dig mere, du skal blot kontakte os og bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: contact@appleofmyeye.dk.

Payment Methods

- Credit / Debit Cards

 

strikkeopskrifter til børn

strikkeopskrifter til babies

nye strikkeopskrifter

trendy strikkeopskrifter

Strikkeopskrift designer

bottom of page